400+ elégedett vásárló
5/5

A megoldás bőr és ízületi gyulladásokra.

21 gyulladáscsökkentő gyógynövényből, melyek egymást erősítik

✅Milyen problémákra nyújt megoldást?

Ízületi-, ínhüvely gyulladás

Gyógynövényeink (pl.: kurkuma) temészetes gyulladáscsökkentő hatásúak

Bőrpír, duzzanat

A Herbaxol összetevői nyugtató hatásúak a bőr sejtjeire, mellyel enyhítik a gyulladást

Sejtek rombolásának megakadályozása

Amikor a szervezetbe egy ún szabadgyök molekulák kerülnek, azok instabilan, pattogva rombolják a sejteket. Az egyetlen védekezési lehetőség ellenük az antioxidánsok, amik stabillá teszik őket.

Az oxidatív stresszről

A gyulladás sajnos nem minden esetben múlik el magától. Csendes, mégis romboló hatással kárt tehet a szervekben, sejtekben, ízületekben, légutakban, tüdőben, gyomor-bélrendszerben, belső szervekben: vesében, epehólyagban, epevezetékben, stb… Az ilyen gyulladások okozója leggyakrabban az oxidatív stressz (sejtek bomlása, oxidálása). Az oxidatív stressz a szervezet egyik alapfolyamata, melynek során a sejtek megsemmisülnek. Alapvetően az öregedésben és az ürítésben játszanak szerepet, de környezeti hatásra (pl: alkohol, dohányzás, egészségtelen táplálkozás) is kialakulhatnak. Az oxidatív stressz hatásától kialakulhatnak komolyabb gyulladások. Az egyetlen védekezési lehetőség ellenük az antioxidánsok, amik stabillá teszik őket, ezért tartalmazza őket a Herbaxol is.

💬 Ezt mondják a vásárlóink a termékeinkről💬

⭐Mitől különleges a Herbaxol?

Gondosan kifejlesztett recept

III. generációs természetgyógyászunk gondoskodik a szakértelemről

21 gyógynövény

Összesen 21 különböző, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású gyógynövényből áll

100%-ban természetes

Termékeink glutén / laktóz / szója / mesterséges színezék mentes összetevőkből állnak.

🤔Miből áll össze, hogy kell szedni?

A Herbaxol étrend-kiegészítő kapszula természetgyógyászunk speciális receptje, melyben a hatóanyagok akár külön is hatékonyak lehetnek, de egymást erősítve, támogatva, hatásuk fokozottabban érvényesülhet.

OGYÉI notifikációs szám: 25712/2021

❔Gyakran ismételt kérdések❔

Nem. A termék egy étrend-kiegészítő kapszula, melynek összetevői támogatják a szervezetet.

A termékben lévő összes alapanyag minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Igen. A termék csakis a leírt összetevőket tartalmazza. A Konrád – Solutions Kft., mint gyártó és forgalmazó, garanciát vállal a termékben lévő hatóanyagok minőségét és mennyiségét illetően. Csak természetes alapanyagokkal dolgozunk.

A termék receptúráját gyógynövény specialistánk népgyógyászati tapasztalatok alapján készítette el. A recept összetevői kapszulázásra kerülnek, amit a minőségi és higiéniai előírásoknak megfelelően kezelünk. A kapszulákat biztonsági záras termékdobozba tesszük.

A rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül GLS futárszolgálattal a rendelt termékeid eljuttatjuk hozzád. A munkanapokon délig leadott rendelések már másnap kiszállításra kerülnek. Amennyiben ez péntek 12:00-ra esik, akkor a kiszállítás a következő munkanapon, tehát Hétfőn kerül kiszállításra.

A délelőtt leadott rendelések aznap délig, a délután leadott rendelések másnap délig módosíthatóak.

Gyógyszerekkel együtt való alkalmazása esetén, egyeztessen háziorvosával, hogy a termék összetevői alkalmazhatók-e az ön gyógyszeres kezelésével együttesen. Ennek oka, hogy az összetevők befolyásolhatják egyes gyógyszerek hatásait.

Igen. A termék regisztrálva van az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél. OGYÉI notifikációs szám: 25712/2021

A terméket várandósan/szoptatás alatt nem ajánljuk. Terhesség alatt bármilyen gyógynövény, növényi kivonat fogyasztása mellékhatásokat okozhat és fokozott figyelmet igényelnek. Ez esetben ajánljuk a háziorvossal való egyeztetést.

Ha az egyén allergiás az összetevők bármelyikére, a terméket nem szedheti.

Az étrend-kiegészítő alapanyagaira nincs meghatározott szedési időtartam. A termék összetevői szedhetőek kúraszerűen, vagy folyamatosan – az összetevők szervezetre gyakorolt hatásait figyelembe véve. Nem javasolt a hatóanyagok szedésének abbahagyása a probléma elmúlásával, mivel a probléma újra kiújulhat. Javasoljuk a panaszok megszűnése után még 1-2 hétig szedésüket, vagy hosszútávon az egészséges állapot megőrzésére.

Más termékkel együtt való alkalmazására felelősségteljes választ háziorvosától kaphat. A Natúr Élet termékcsalád termékeivel együtt szedhető a készítmény.

60 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk a bontatlan termékekre – mert bízunk a hatásukban.

60 napos visszavásárlási garancia

1-3 munkanapos, villámgyors szállítás

6 éve a piacon

Kérdésed van, vagy telefonról rendelnél?

Keresd bátran kollégáinkat, akik a rendelésfelvételben is segítenek! Elérhető minden hétköznap (H-P) - 08:00-14:00 között.

Ha hívásodat nem fogadtuk, kérjük szíves türelmed. Visszahívunk!

👇 Itt rendelheted meg 👇

Visszavásárlási Garancia: Amennyiben több dobozzal vásároltál, viszont valamilyen okból kifolyólag nem szeretnéd tovább szedni a terméket, a még fel nem bontott dobozaid visszavásároljuk.

1 doboz

Összesen: 45 db kapszula

Ár: 5.740 Ft

⭐legnépszerűbb⭐

3 doboz

Összesen: 135 db kapszula

Ár: 16.320 Ft

2 doboz

Összesen: 90 db kapszula

Ár: 11.080 Ft