A Natúr Élet Termékeket már 6 éve forgalmazzuk!

Sikertörténetek

Megható interjú egy Femurina használónkkal Imrénével.
*A megkérdezett vásárlóknak a videók készítése során termékcsomagot ajándékoztunk

Mi a vesék szerepe?

A vesék a vér tisztításáért és a salakanyagok ürítéséért felelősek, emellett fenntartják a test folyadékháztartását és rendszeresen tisztítási ciklusokat végeznek. A megtisztult vért és szükséges anyagokat visszajuttatják a keringésbe, míg a felesleges anyagokat a húgyvezetéken keresztül elvezetik a húgyhólyagba. A vizeletben a vér szűrleteként megjelenő salakanyagok megmentik a szervezetet a káros anyagoktól. A vesék tehát fontos szerepet játszanak a vér tisztításában és a test egészségének fenntartásában, mint egy tisztító-keringető rendszer.

Milyen káros hatások érhetik őket?

A vesék működését akadályozhatja a hajszálerek károsodása, amelyek a vért és vizeletet tisztítják. Ha a vesék nem tudják megfelelően leszűrni a vérből a cukrot és más ártalmas anyagokat, akkor azok eltömíthetik a tisztító csatornákat, megbolygatva a nyomás egyensúlyát és cukorral teli vizeletet eredményezve, ami magas vérnyomáshoz és diabéteszhez vezethet.

A vesék egészségének megőrzése érdekében fontos, hogy a vérünk minél tisztább legyen, így a vesék nem terhelődnek meg. Fokozott folyadékbevitel mellett olyan élelmiszereket fogyasszunk, amelyek segíthetnek a vese- és vértisztítási folyamatokban. A Femurina 15 ilyen gyógynövényt tartalmaz, amelyek optimális arányban keverednek, hogy erős hatást érjenek el.

A gyógynövények támogatják

A vizeletürítés fokozását
A vese kiválasztási folyamatait
A vese- és vér tisztítás folyamatát
A húgyúti gyulladások enyhítését
15 féle gyógynövény komplex 1 kapszulában
15 féle gyógynövény komplex 1 kapszulában
OGYÉI notifikációs szám:
21094/2018
Mitől különleges a Femurina?

Gondosan kifejlesztett recept

III. generációs természetgyógyászunk gondoskodik a szakértelemről

15 gyógynövény

Mindegyik gyógynövény úgy lett összeválogatva, hogy azok egymást erősítsék és támogassák

100%-ban természetes

Termékeink glutén / laktóz / szója / mesterséges színezék mentes összetevőkből állnak.

Így készül a Femurina:

Gyakran ismételt kérdések

Nem. A termék egy étrend-kiegészítő kapszula, melynek összetevői támogatják a szervezetet.

A termékben lévő összes alapanyag minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

Igen. A termék csakis a leírt összetevőket tartalmazza. A Konrád – Solutions Kft., mint gyártó és forgalmazó, garanciát vállal a termékben lévő hatóanyagok minőségét és mennyiségét illetően. Csak természetes alapanyagokkal dolgozunk.

A termék receptúráját gyógynövény specialistánk népgyógyászati tapasztalatok alapján készítette el. A recept összetevői kapszulázásra kerülnek, amit a minőségi és higiéniai előírásoknak megfelelően kezelünk. A kapszulákat biztonsági záras termékdobozba tesszük.

A rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül GLS futárszolgálattal a rendelt termékeid eljuttatjuk hozzád. A munkanapokon délig leadott rendelések már másnap kiszállításra kerülnek. Amennyiben ez péntek 12:00-ra esik, akkor a kiszállítás a következő munkanapon, tehát Hétfőn kerül kiszállításra.

A délelőtt leadott rendelések aznap délig, a délután leadott rendelések másnap délig módosíthatóak.

Gyógyszerekkel együtt való alkalmazása esetén, egyeztessen háziorvosával, hogy a termék összetevői alkalmazhatók-e az ön gyógyszeres kezelésével együttesen. Ennek oka, hogy az összetevők befolyásolhatják egyes gyógyszerek hatásait.

Igen. A termék regisztrálva van az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél. OGYÉI notifikációs szám: 21094/2018

A terméket várandósan/szoptatás alatt nem ajánljuk. Terhesség alatt bármilyen gyógynövény, növényi kivonat fogyasztása mellékhatásokat okozhat és fokozott figyelmet igényelnek. Ez esetben ajánljuk a háziorvossal való egyeztetést.

Ha az egyén allergiás az összetevők bármelyikére, a terméket nem szedheti.

Az étrend-kiegészítő alapanyagaira nincs meghatározott szedési időtartam. A termék összetevői szedhetőek kúraszerűen, vagy folyamatosan – az összetevők szervezetre gyakorolt hatásait figyelembe véve. Nem javasolt a hatóanyagok szedésének abbahagyása a probléma elmúlásával, mivel a probléma újra kiújulhat. Javasoljuk a panaszok megszűnése után még 1-2 hétig szedésüket, vagy hosszútávon az egészséges állapot megőrzésére.

Más termékkel együtt való alkalmazására felelősségteljes választ háziorvosától kaphat. A Natúr Élet termékcsalád termékeivel együtt szedhető a készítmény.

60 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk a bontatlan termékekre – mert bízunk a hatásukban.

60 napos visszavásárlási garancia
1-3 munkanapos, villámgyors szállítás
6 éve a piacon
Kérdésed van, vagy telefonról rendelnél?
Keresd bátran kollégáinkat, akik a rendelésfelvételben is segítenek!
Elérhető minden hétköznap (H-P) - 08:00-14:00 között.

Ha hívásodat nem fogadtuk, kérjük szíves türelmed. Visszahívunk!

Itt rendelheted meg

Visszavásárlási Garancia: Amennyiben több dobozzal vásároltál, viszont valamilyen okból kifolyólag nem szeretnéd tovább szedni a terméket, a még fel nem bontott dobozaid visszavásároljuk.

1 doboz

Összesen: 45 db kapszula

= 5.740 Ft

legnépszerűbb

3 doboz

Összesen: 135 db kapszula

17.220 Ft helyett

= 16.320 Ft

2 doboz

Összesen: 90 db kapszula

11.480 Ft helyett

= 11.080 Ft