Legyél viszonteladónk Erdélyben és profitálj belőle!

Jelentkezz és élvezd ki erdélyi bio/natúrboltod ingyenes promótálását, beruházás és kötöttségek nélkül.

🤔 Miért éri meg Natúr Élet partnernek lenni?

Szerezz új vásárlókat, ismertesd meg a helyiekkel üzletedet és növeld a bevételedet! Te forgalmazod a termékeinket, mi pedig online hirdetéssel hozzuk a vevőidet.

Ingyenes üzlethirdetés és boltforgalom bioboltoknak

Ha nincs forgalmad, a mi termékeinknek sincs vevője. Ingyenes lokális Facebook hirdetést biztosítunk havi 15-30e Ft értékben, ha forgalmazod termékeinket.

Magas árrés

Termékeinknél azon felül, hogy magas árréssel értékesítheted őket, még kötöttségek sincsenek. Első termékeinket bizományban kapod – csak akkor kell fizetned, ha eladtad őket.

Visszatérő vásárlók, akik mást is vesznek

Termékeinket rendszeresen keresik a vevőink, akik ha a Te üzletedben találnak rá, általában más termékeket is megvesznek.

💬 Mit mondanak más viszonteladók?

Nagyon-nagyon érezni, amikor föltesztek egy egy reklámot. Azok, akik már használták (a termékeket), ők visszajönnek és folyamatában viszik. Viszont nagyon érezni azt a hullámot, hogy éppen mikor fut a reklámotok, akkor nálam egy 10-15 darabbal biztos, hogy megugrik a forgalom.

0 +
viszonteladó partnerünk van eddig Magyarországon
+ 0
Te leszel a következő Erdélyben?

🏆 A Natúr Élet termékekről

Hétköznapi problémákra nyújtunk alternatív,
teljesen természetes megoldásokat, gyógynövényes és növényi kivonatos étrend-kiegészítőinkkel. Minden összetevőnk minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, termékeink regisztrálva és nyilvántartva vannak az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet-nél.

👇 Jelentkezz kötöttségek nélkül, kollégánk hamarosan keresni fog 👇

📞 Vagy hívj minket most a +36 20 272 2510 számunkon 8:00-14:00-ig

Ha vannak kérdéseid itt nyugodtan felteheted majd őket, az első telefonnál még nem feltétlenül egyből az üzletkötés a cél.

Viszonteladóink Magyarországon

[fusion_global id="21678"]