Senki sem szereti, amikor egy marék vitamint és táplálékkiegészítőt kell egyszerre bevennie a nap kezdetén, de legtöbbször ez az ára a sokoldalú védelemnek. De nem akkor, ha az OxiKarot szeded, amiből elegendő egyszerre csak egy szemet bevenned mégis több területet is támogatsz egyszerre!

Az OxiKarot az emésztőrendszeredre is jótékony hatással lehet, már az olyan sajnos hétköznapi dolognak számító tüneteknél is, mint a gyomorégés. De komolyabb problémák esetén, mint a gyomor- és bélgyulladás vagy a dyspepsia betegségek klinikai tüneteinek enyhítésére szintén jó döntés, ha az OxiKarotot választod. A természetes astaxanin erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns erejét ötvözi több válogatott összetevővel karöltve. A bőröd védelmét szeretnéd megerősíteni? Az idő múlásával a bőr antioxidáns tartalma természetes módon is csökken, de ez a megfelelő táplálékkiegészítőkkel könnyedén pótolható. Töltsd fel a szervezeted antioxidánssal, amire szintén remek forrást nyújt az OxiKarot! Ráadásul a benne található vitaminok lassítják a bőr öregedését és védenek az UV sugárzással szemben, megnövelik a bőr nedvességtartalmát és csökkentik a ráncok méreteit, képesek a bőr külső és mélyebb rétegeiben is felhalmozódni. Ha az OxiKarotot szeded, egy hatalmas adag Béta-karotinnal is segíted a tested védelmét, amiből a szervezeted A-vitamint állít elő, aminek mennyisége befolyásolja az immunrendszeredet is. Megfelelő szinten tartva, sokkal hamarabb lehet felépülni a betegségekből, a szervezetünk könnyebben győzi le a baktériumokat és vírusokat. Ráadásul az astaxanthin és más antioxidánsok, amit az OxiKarotból kaphatsz, a gyulladáscsökkentő hatásukról is ismertek, amik számos területen fejthetik ki a pozitív hatásukat.

Ha Te is egy sokoldalú étrendkiegészítőt keresel, amivel több fronton is támogathatod a szervezetedet, akkor próbáld ki az OxiKarotot! Kérdéseiddel bátran fordulj hozzánk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén, szívesen megválaszoljuk őket!