Inkoherb

5 390 Ft

Az Inkoherb étrend – kiegészítő kapszula népgyógyászati tapasztalatok alapján összeválogatva 21 féle gyógynövényt tartalmaz. Ezen gyógynövények úgy lettek összeválogatva, hogy jótékonyan hassanak a záró- és gátizmok környéki szervekre és javítsák az alhasi sejtek tápanyagellátását inkontinencia és vizelettartási problémák esetén.

Vásárlóink a következő problémákkal kapcsolatosan tapasztalhatnak javulást:

  • Gyakori éjszakai/nappali vizelés
  • Akaratlan vizeletvesztés
  • Szabálytalan vizeletürítés
  • Fizikai terhelés (pl: mozgás, tüsszentés) esetén való vizeletvesztésnél
  • Belső izmok gyengesége
  • Gyenge záró- és gátizom, húgyutak, vese környéki szervműködés

Leírás

Kiszámítható húgyúti működés

Az Inkoherb gyógynövényei szabályozzák a vizelet megtartását és ürítésének sebességét, hogy fizikai terhelés vagy tüsszentés esetén se történhessen akaratlan vizeletvesztés.

Húgyúti szervek erősödése

A túlzottan aktív hólyag szindróma leggyakoribb kiváltója a belső izmok gyengeségéből ered. Ezek a gyógynövények javíthatják a záró- és gátizom, a húgy, vese környéki szervek működését.

Javítja az altesti sejtműködést

A gyógynövényekben lévő fitoösztrogének az inkontinenciával kapcsolatos alhasi sejtek működését javítja és megfelelő tápanyagtartalmat biztosítva enyhíthetik a panaszokat.

Az Inkoherb kapszulában található gyógynövények, a szervezetbe épülve elkezdik kifejteni jótékony hatásukat. Szedésükkel a vizelettartásban olyan pozitív változásokat tapasztalhat, mint a váratlan vizeletvesztés megszűnése és a közérzet folyamatos javulása.

Inkoherb szedési javaslat felnőtteknek:
Ajánlott napi 2 kapszula a nap bármelyik szakaszában, étkezés közben. A gyógynövények a hosszútávú szedésen keresztül javíthatják a húgyúti működést. A kapszulák szedésénél fontos, hogy több folyadékot vigyünk be az átlagosnál. A gyógynövényeket a vizelettartási problémákra ajánljuk!

Egyéb összetevők: zselatin (kapszulahéj).

Nem tartalmaz:
 ízfokozót, édesítőt, mesterséges színezéket, cukrot, tejet, tejcukrot, szóját, glutént, búzát, élesztőt.

Figyelmeztetések: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és a helyes életmódot!

Notifikációs szám: OGYÉI/4908-1/2022