Harmonium21

5 990 Ft 4 440 Ft

10.000 forint felett a szállítás ingyenes!

A Harmonium21 étrend – kiegészítő kapszula 21 féle gyógynövényből készült a lelki egyensúly támogatására.

Miért a Harmonium21 -et válasszam?

  • Mert a kiegyensúlyozott idegrendszer szebbé teszi a mindennapokat.
  • A lelki stabilitás erősíti az immunrendszert.
  • Aggódnod sem kell, mert pénzvisszafizetési garanciát adunk.
  • A Harmonium21 egy Magyarországon gyártott termék.
  • Kézzel gyűjtött magyar gyógynövényekből készül.
  • A növények por alakban találhatók a kicsi kapszulában.
  • Ajánlott napi adagolás: 1-3 szem.
  • Egy doboz Harmonium21 45 db kapszulát tartalmaz.
  • A kapszula szétszedhető, és folyadékba öntve is fogyasztható.
  • A termék teljesen természetes, és nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot.
1 doboz Harmonium21 45 db kapszulát tartalmaz.
Javasolt adagolás: Ajánlott, reggel 1 kapszula étkezés előtt, bő folyadékkal bevéve. Ha 3 nap után nem enyhülnek a tünetek, javasoljuk a napi adagot 2 -re emelni.
Figyelmeztetések:
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
A fogyasztói csoportok hatóanyagokra történő érzékenysége akár egyénenként változhat!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és a helyes életmódot!
A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
OGYÉI notifikációs szám: 64302-2/2018

Miért érdemes a Harmoniumot választanod?

A Harmonium étrend-kiegészítő kizárólag kézzel gyűjtött, magyar gyógynövényeket tartalmaz, százszázalékban természetes, nincsen benne adalékanyag. Abban segít, hogy a lelki egyensúlyodat fenntartsd, ezáltal jobban érzed magad a bőrödben.

Sajnos Magyarország az élvonalba tartozik az Unióban a lakosság depressziósságát tekintve. Az EU-ban az átlagos 6,8%-hoz képest nálunk a felnőttek 10,5%-a vallja magát depressziósnak. Érdekességképp megemlítenénk, hogy ez az adat Csehországban a legjobb, mégpedig 3,2%. És hogy mit lehet ez ellen tenni? Elsősorban meg kell próbálni csökkenteni a stresszt, másodsorban pedig érdemes a gyógynövényekhez nyúlni. A Harmonium étrend-kiegészítő olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyek mindegyike a kiegyensúlyozott idegrendszerhez segíti hozzá a szervezetet.

Sajnos nagyon sok ember küszködik alvászavarral, nyugtalansággal, szorongással, melyek mindegyikére számtalan gyógyszer kapható a patikákban. Az emberek hajlamosak ezekből többfélét is beszedni, pedig egyesével is rengetegféle mellékhatást okozhatnak.  Amikor ezek jelentkeznek, enyhítésükre sokszor egy újabb gyógyszer a válasz és már be is kerültünk egy ördögi körbe. A Harmonium természetes anyagok segítségével éri el, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha kiegyensúlyozott vagy, az erősíti az immunrendszered is, ezzel még jobban megnöveled az esélyeidet arra, hogy ne kelljen gyógyszereket szedned. A Harmonium használatával nyugodtabbá, kipihentebbé válsz, így jobban teljesítesz majd a munkádban és könnyebben veszed a magánéletedben fellépő akadályokat is. Hidd el, ezt mindenki észre fogja venni! Küzdesz az előléptetésért, és úgy érzed, sokat segítene, ha megtalálnád a lelki egyensúlyt? A Harmonium erre is jó megoldás!

Szeretnéd Te is megtapasztalni a Harmonium áldásos hatásait? Fordulj hozzánk bizalommal, és rendelj belőle még ma! Nincs mitől tartanod, hiszen pénzvisszafizetési garanciával biztosítjuk, hogy mindenképpen elégedett legyél! Bővebb információért keress minket bátran!