A vitaminok létfontosságúak az emberi szervezet számára, amiket a legjobb gyümölcsök és zöldségek formájában pótolni. Mindannyian jól tudjuk, hogy mennyire fontos naponta fogyasztani belőlük, mégsem eszünk belőlük annyit, amennyi kellene. Magyarországon az egy főre jutó, átlagos, napi zöldség és gyümölcs fogyasztás nem éri el a 300 grammot sem! Te mennyit eszel egy nap? A Fruttanol rendszeres szedésével sokat tehetsz azért, hogy a szervezeted ne szenvedjen hiányt semmiben.

Naponta 400 grammot kellene fogyasztani zöldségből, gyümölcsből, ami öt adagnak felel meg. Az elégtelen mennyiség számos szív- és érrendszeri betegség kialakulásához hozzájárul, valamint nagy szerepe van az elhízásban is, ami újabb rizikófaktor a különféle betegségek kialakulásában. Milliók és milliók halnak meg azért, mert nem veszik komolyan az egészséges táplálkozás alapvető szabályát. Érdekes tény, hogy átlagosan a férfiak kevesebb zöldséget, gyümölcsöt esznek, mint a nők.

A Fruttanolban a zöldségek és gyümölcsök legjava található, olyan kivonatokat tartalmaz, amit grapefruitból, gránátalmából, szőlőmagból, zöld teából vagy fekete áfonyából nyertünk. Összesen kilenc féle esszencia található a Fruttanolban, csupa szuper food, ami erősíti az immunrendszert és hozzájárul annak ideális működéséhez.

A Fruttanol napi adagja az ajánlott napi adag, tehát 400 gramm, öt adag zöldség és gyümölcs mennyiségét jelenti. Természetesen ne mondj le a friss zöldségekről és gyümölcsökről, támogasd a szervezetedet mindkettővel! A zöldség és gyümölcs ára egyre magasabb, különösen télen, és nem mindig lehet hozzájutni a szezonális termékekhez sem jó áron. A Fruttanollal 30 kapszulányi egészséget vásárolhatsz meg és támogathatod vele az immunrendszeredet.

Keress minket bizalommal, és tudj meg többet a Fruttanolról a honlapunkon szereplő elérhetőségeink valamelyikén! Ne vedd félvállról az egészségedet, és törekedj arra, hogy kiegyensúlyozott étrendet kövess, hiszen az életed múlik rajta!