Ahogyan öregszünk, úgy kell szembenéznünk az idő romboló hatásával. Az évek előrehaladtával első kézből tapasztaljuk meg, hogy mit jelent az öregedés, ami nemcsak a külsőnkön hagy nyomot, de a kognitív képességeinkre is negatív hatással van. Az öregedés egyik csalhatatlan jele a memória romlása. Nem is kell ahhoz a sokadik x-en túllépni, hogy az ember megtapasztalja, már nem fog úgy az agya, mint fiatalabb korában. Gyakrabban van szükség jegyzetekre, emlékeztetőkre, könnyebben elfelejtjük, amit el kell intéznünk.

A Cognisal rendszeres szedésével azonban megtámogathatod a memóriád működését és elfelejtheted az ezzel járó gondokat! A Cognisal gondoskodik róla, hogy ismét a legjobb formáját nyújtsa az emlékezeted, mindezt pedig természetes összetevők segítségével! A Cognisal kétféle zsálya hatóanyagait tartalmazza, a spanyol és az orvosi zsálya együttes erejével javítja az agyi funkciókat.

A zsálya memóriára gyakorolt hatása bizonyított tény. A növény nem csupán zöldfűszerként hasznosítható a konyhában, de az egészségmegőrzésben, gyógynövényként is régóta ismert. A zsályában található hatóanyag az Alzheimer-kór kezelésére használt alapanyagokhoz hasonló. Már kis mennyiségben is képes kifejteni a hatását. Az agyban az acetilkolin végez információ közvetetítést, ugyanakkor az acetilkolin-észteráz enzim ennek a bontását végzi. Az enzim bénításával javul a memória, ezt éri el a zsálya.

A Cognisal nemcsak idősebbeknek segít a memória zavarok kezelésében és az agyi funkciók visszaállításában, valamint a memóriát romboló betegségek megelőzésében, de akár a fiatalabbaknak is hatékony eszköz lehet az eredményesebb tanulásban. Napi két szem Cognisal  rendszeres szedésével biztosíthatod a termékben található természetes hatóanyagok pozitív hatásainak érvényesülését.

Keress minket bizalommal, ha szeretnéd segítségül hívni a Cognisalt, és szívesen letesztelnéd, milyen hatással van az emlékezetedre! Javíts Te is természetes hatóanyagok segítségével a memóriádon!