A szervezetben végbemenő oxidációs folyamatok következtében szabadgyökök szabadulnak fel, amiknek az az egyik jellemző tulajdonságuk, hogy nagyon reakcióképesek. Ha ilyen részecskékből túl sok gyűlik össze a szervezetben, annak káros következményei lehetnek. Alapvetően a szervezet képes a természetes egyensúly fenntartására, de ha a védekezőképessége meggyengül, külső tényezők is befolyásolják, akkor nem tud védelmet nyújtani a szabadgyökök ellen. Az antioxidánsok képesek arra, hogy a szabadgyököket megkössék és segítsenek a szervezetnek az ellenük való harcban, illetve az egyensúly helyreállításában.

A táplálékkal felvett antioxidánsok közé tartoznak a karotinoidok, flavonoidok, a C és az E vitamin. Ezekből állítottuk össze többek között az Oxikarotot is, ami természetes antioxidánsokból álló táplálék-kiegészítő. Nem gyógyszer, hanem egy kapszula, ami étrend-kiegészítőnek minősül, tehát alkalmas a szervezet erősítésére.

Ha azt tapasztalod, hogy szükséged van immunerősítésre, valamilyen téren gyengélkedik az egészséged, nem veszítesz semmit azzal, ha kipróbálod az Oxikarotot! Az Oxikarot már sokaknak bevált és sokféle problémára nyújt megoldást. Hála a minőségi és természetes alapanyagoknak és azoknak a hozzávalóknak, amik együttesen egy rendkívül hatékony étrend-kiegészítőt alkotnak, az Oxikarot pozitív hatása szinte azonnal tapasztalható.

A bőrproblémák, hajproblémák javítására és a látás, valamint az emésztés védelmére és általánosságban az immunrendszer, az idegrendszer védelmére, erősítésére készült. A gyulladások nem okoznak kellemetlenségeket többé, a fizikai és egészségi állapotod javulását pedig kiegészíti majd a lelki egyensúlyod helyrebillenése is!

Az Oxikarot segítségével újra feltöltheted a szervezetedet, és egészséges lehetsz, nemcsak annak érezheted magad! Ha úgy döntöttél, hogy igent mondasz az antioxidánsokra és az Oxikarotra, keress fel minket elérhetőségeink egyikén. és kérj bővebb tájékoztatást termékeinkről!